Jornada Alimentària a Sant Joan de Déu


Dissabte 8 de maig va tenir lloc a l’hospital la Jornada Alimentària. Els nens, joves i pares vam participar activament portant uns plats bonissims i molt ben presentats, aquesta és una petita mostra. Els membres del jurat ho van tenir molt dificil per escollir els premiats. Felicitats a tots!!! També vam tenir una agradable sorpresa quan l’Eric Moncunill un dels nostres nois grans i que es dedica a la pastisseria, va elaborar uns deliciosos entrants i també postres. La veritat es que acabada la seva exposició tothom s’ho va menjar i no va quedar ni una engruna.

Llegint l’entrada sencera podreu veure un ampli recull fotogràfic de la jornada.


2 respostes a “Jornada Alimentària a Sant Joan de Déu”

  1. I tu ets la del mig!!Ho sigui que avui tens festa grossa. Que tineugu un dia fante0stic tots!Ahir a la nit tambe9 vam tenir festa al vaixell!Has estat mai al vaixell de Grumet?