Jornada alimentària 2009 a l’Hospital Sant Joan de Déu: presentació del conte Petjades Misterioses i concurs de receptes.


El proper 20 de juny, a les 10:30h (aula 12 – Edifici docent de l’Hospital Sant Joan de Déu) començara la Jornada formativa i festiva d’aquest any. Un cop més, la Comisió de seguiment de la PKU i ATM de l’equip mèdic de Sant Joan de Déu han organitzat una jornada plena de recursos per a totes les edats: presentació del llibre de receptes de la Unitat, del conte Petjades Misterioses, primer de la sèrie “La colla metabòlica”, mags amb concurs de globus i també concurs de receptes de nens i joves, i adults.

La participació activa de tots i totes nosaltres és important, pel benestar dels nostres fills i filles, i per l’esforç que l’equip mèdic fa en la preparació d’una nova Jornada. Esperem que sigui un èxit de participació!!!